Höstens nyheter.

03.10.2018

Början av hösten är min absoluta favorit årstid! Jag älskar kombinationen av färger, solen som fortfarande värmer och den svala krispiga luften. De grå dagarna kan dock kännas tyngre, med en motvilja att gå ut.

Hösten är Vatas årstid och kan yttra sig som en frusenhet i kroppen, sprudlande inspiration och längtan efter konstnärligt uttryck, men också av tomhet. Vata balanseras bland annat av värme, oljemassage, rutiner - med utrymme för spontanitet och närhet.


Jag är nu åter igång med behandlingar. Du kan boka din behandling själv online här: https://www.naturligtviseco.se/prislista/

I mitten på oktober är det möjligt att boka Abhyanga massagen online. Den balanserar framförallt vata och är perfekt att unna sig denna årstid. Inom kort finns det möjlighet att boka färgningar hos mig, till elevpris. Information om det kommer inom kort. Jag kommer vara mer tillgänglig i lokalen under hösten, kom gärna förbi på en kopp tè, passa på att ställa frågor eller bara kolla in lokalen om aldrig varit hos oss förut.

Hittar du inga tider som passar dig? Ring eller mejla mig så hittar vi en tid åt dig. Jag jobbar både obekväma tider samt lördagar vid behov. Håll utkik på sidan med Recept, där kommer snart några tips på maträtter som passar den här årstiden.

Med kärlek,

Michaela