Några personliga rader om Ayurveda...

01.06.2018


Jag minns den allra första dagen på min utbildning. Jag hade något år tidigare träffat min lärare på en hälsomässa. Jag fastnade för henne och bestämde mig där och då för att jag någon gång skulle åka till henne och studera Ayurveda. Jag ville ha det hon hade. En fantastisk utstrålning som vittnade om ett djupt inre lugn.

Så där satt jag, förväntansfull och glad. Glad över att äntligen vara där och glad över en paus från mitt annars kaotiska liv. Jag var på en arbetsplats som jag egentligen inte ville vara på, mitt liv var fullt av relationer, men jag kände mig ändå ganska ensam. Jag stressade mycket, sov dåligt och mådde inte bra innerst inne. Jag ville göra en förändring, men kände mig vilsen. Vart ska jag börja? Vad vill jag egentligen?

Så började våra lektioner. En vecka i sträck var jag på utbildning och insikter och klarhet bara rasade in över mig. Det kändes som att jag kom hem, hittade hem, i mig själv. Allt som presenterades kändes så självklart. Jag hade ingen aning om att detta skulle vara början på en fantastisk inre resa. En helande resa som kantats av många farväl, tårar, skratt och uppfyllda drömmar.

Under min resa, fann jag mitt Dharma, mitt livskall, min livsuppgift - att sprida hopp. Jag vill väcka hopp i människor, jag vill hjälpa att visa att livet är fullt av möjligheter oavsett hur det ser ut runtomkring. Jag vill påminna om, att även om det inte blir som du tänkt att det ska bli, så kan det bli ännu bättre! Bättre än du någonsin kan föreställa dig. Ayurveda, liksom yoga, meditation och tantra är fantastiska verktyg att hitta sig själv igen. Utan de, skulle jag inte vara där jag är idag. Det är en stor ära att få ge dessa verktyg vidare och se andra människor blomma ut och uppfylla sina drömmar.

Med tacksamhet,

Michaela